söndag 1 augusti 2021

Osynligt offer - Mats Ahlstedt


Man kan läsa alla böckerna om Fatima Wallinder fristående men då det är samma personer vi får följa tycker jag att du bör läsa alla delarna i denna serie i rätt ordning för största behållning.

Du får en bok med ett rappt språk, spännande handling och finfina miljöbeskrivningar. jag tycker nog att den här delen var en av de bättre på länge från Mats men med det vill jag inte säga att de andra är dåliga.

En bladvändare som går fort att läsa och som faktiskt är riktigt spännande. 

Fatima Wallinder har blivit chef för kalla fall-gruppen. Första dagen på det nya jobbet får hon besök av en kvinna vars dotter försvann spårlöst för tjugo år sedan. Kvinnan vädjar till henne att ta upp utredningen på nytt. När Fatima får vetskap om att dotterns sambo omkommit i en märklig olycka väcks hennes intresse för fallet. Den sanna historien bakom försvinnandet ska visa sig vara betydligt värre och mer skrämmande än hon någonsin kunnat föreställa sig. 

 1. Dödsängeln.
 2. Violinisten.
 3. Den röda damcykeln.
 4. Mordet på
 5. Dömd för livet.
 6. Dockmakarens dotter.
 7. Trasdockorna.
 8. Ondskans spår.
 9. Den sista vilan
 10. Fruktans hus
 11. Upprättelsen

När Den sista vilan utkom 2017 innebar det en efterlängtad nystart och fortsättning på Mats Ahlstedts populära serie om Fatima Wallinder.

Titel: Osynligt offer 
Författare: Mats Ahlstedt
Ljudbok: Katarina Ewerlöf
Förlag: Bokfabriken
Omdöme: 4 😃😃😃😃

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar