torsdag 29 oktober 2020

Likblomman - Anne Mette Hancock


Mina Tankar

Likblomman är en berättelse om hämnd, rättvisa och förlåtelse och den första boken i en spännande ny kriminalserie om Heloise Kaldan och Erik Schäfer.

Jag läste vad BTJ har skrivit och egentligen är övriga kommentarer onödiga. Den säger allt och jag instämmer till 100 % 
"Nu blir det åka av! En drivet skriven historia som känns trovärdig, om än otäck. Här gäller sträckläsning!" Betyg 5 av 5, BTJ

Anne har ett sätt att skriva där intrigen och spänningen bara ökar från början till slut. Hon skriver med ett rasande tempo och med ett driv som gör att du är fast från sidan ett. en skarp och smart berättad intrig får hon mig att hela tiden vilja veta hur det går. 

Läs den här! Du får ett en bok som håller högt tempo och som när du tror att du vet...så händer det något nytt som gör att du bara gapar av förvåning. 


Från bokens baksida
Journalisten Heloise Kaldan befinner sig i en mardröm. En av hennes källor har avslöjats som en lögnare och det råder fullständigt kaos på tidningens redaktion, där man desperat försöker rensa upp efter skandalen. När Heloise oväntat får ett brev från Anna Kiel, som är efterlyst för mordet på en advokat tre år tidigare och fortfarande på fri fot, ser hon det som sin räddning.
Heloise börjar gräva i fallet men när en av hennes kollegor mördas tvingas hon inse att hon tagit sig vatten över huvudet. Hon stöter ihop med polismannen Erik Schäfer, som även han börjat rota i Anna Kiels fall, och frågorna hopar sig. Har Anna Kiel slagit till igen, eller finns det fler än en mördare? Varför leder alla spår i fallet plötsligt till Heloise? Är hennes eget liv i fara?

Tack Lb förlag för att jag fick läsa denna pärla!

Författare: Likblomman
Titlel: Anne Mette
Utgiven avLbförlag
Betyg: 5 🌵🌵🌵🌵🌵(likblommor)
Finns hos
Adlibris & Bokus
Storytel: Lo Kauppi
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar