tisdag 20 oktober 2020

Ilkas arv - Sara Blaedel

Mina tankar

Men hallå, den här var bra. 
Karaktärerna är intressanta och den är oförutsägbar. Den är riktigt bra trots att drivet framåt går ganska sakta men det är på ett smart sätt och ledtrådar planteras ut succesivt. Du bjuds på det mesta av det bästa i den här genren, action, romans och sex men även en del mord, olyckor och familjehemligheter.
Mycket bättre än del ett tycker jag med en hel del tvister och slutet, ja vad ska man säga...Tur att det kommer en tredje del.

Del 1 - se tidigare inlägg


Om boken

Ilka är kvar i den amerikanska staden Racine Wisconsin dit hon rest för att reda ut arvet efter sin pappa. Fadern lämnade familjen för 33 år sedan och nu vill hon ta reda på varför han försvann. Och varför han aldrig hörde av sig. Men det är inte så lätt att ta reda på. Begravningsbyrån är konkursmässig, den nya familjen i USA vill inte veta av henne och ingen vill besvara Ilkas alla frågor. Hon är beredd att ge upp och resa hem till Danmark. Men så hittar hon ett brev som antyder att pappan var utsatt för utpressning. Hon börjar att gräva i det och steg för steg kommer sanningen fram. En sanning som är en annan och mycket mer fruktansvärd än vad Ilka någonsin kunna föreställa sig.


Ilkas arv är del två i Sara Blædels älskade serie om Ilka Jensen. Den första boken, Min fars hemlighet, utkom i februari 2020.

Tack Polaris och Sara för recex.

Författare: Sara Blaedel
Titlel: Ilkas arv
Utgiven av: Polaris
Ömdöme: 💜💜💜💜
Adlibris & Bokus
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel Jessica Lidberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar