onsdag 22 april 2020

Mac B Kid Spy 1 och 2 - Mac Barnett

                                          


Skulle säga att den här boken kanske passar bäst för barn som kommit in i bokslukaråldern, Kanske jag skulle säga att de passar bäst för barn i åldern 7 - 10 år.
Tidigare åldrar kan jag känna att de nog är lite väl avancerade för eftersom det förekommer ganska mycket fakta om olika länder.
Det är ett snabbt tempo och massvis med händelser som driver berättelserna framåt och för de som knäckt läskoden är de relativt lättlästa.
Läsaren bjuds på en hel del humor och mängder med coola illustrationer.

Jag kan tänka mig att de passar fint som högläsningsböcker


Handling Mac - Mästerspionen

Författaren Mac Barnett skriver äntligen sin självbiografi! För innan Mac var författare så var han ett barn. Och när han var ett barn så var han en spion. Inte vilken spion som helst utan en spion åt DROTTNINGEN AV ENGLAND!
James Bond möter Dagbok för alla mina fans i den här boken som innehåller lika delar humor som historia, äventyr och absurditeter. Kronjuvelerna är stulna och det finns bara en som kan hjälpa drottningen: hennes nyaste agent Mac B. Mac reser runt jorden i jakten på den stulna skatten. Men kommer han hinna i tid!?


Handling Mac - Det perfekta brottet


När juvelerna försvinner från ett låst rum anlitas Mac för att lösa gåtan. Hur bröt sig tjuven in? Vart tog juvelerna vägen? Spåren leder Mac till ett irländskt slott där han tvingas hantera allt från dödliga mördarkobror till bisarra isskulpturer. Och en slug plan som sträcker sig hundratals år tillbaka i tiden. Kommer Mac att lösa detta låsta rummet-mysteriet i tid?
Kombinationen av humor och historiska fakta gör Kid Spy - Det perfekta brottet till något alldeles eget. En smart skrattfest!

Tack Lilla piratförlaget för rec ex
Författare: Mac Barnett
Titlel: Det perfekta brottet & Mästerspionen 
Utgiven av: Lilla piratförlaget 
ISBN: 9789178130580 & 9789178130573
Läsålder: från 7år
Betyg 3 🌟🌟🌟
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs mer om vad andra tycker om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar