torsdag 30 april 2020

Kålboken, till vardags och fest hela året runt - Mette Løvbom


Det här är en spännande bok som ger oss oändliga möjligheter att tillaga kål i alla dess former och med hjälp av Mette får vi recept på allt från en fantastisk Grekisk sallad till en lyxig Nyårssallsad med jordärtskockschips och örter. Du erbjuds på ett rikt och varierat innehåll med mängder av recept allt från de allra lättaste till de festliga

Enkla och tydliga recept med fina och läckra bilder. Det jag saknar är hur lång tid det ungefär tar att tillaga de olika recepten. Det tycker jag är en fördel om det står i recepten så jag vet om jag har den tiden som krävs så jag inte hamnar i tidspress.
Beskrivning om boken

Kål är en råvara med oändliga möjligheter. I Kålboken får du lära dig hur du enkelt kan bli bättre på att använda denna fantastiska grönsaksfamilj späckad med fibrer, vitaminer, antioxidanter och inte minst smak i den dagliga matlagningen. Inspireras av över 130 recept med vitkål, rödkål, grönkål, brysselkål, broccoli, blomkål, kålrabbi, savojkål, svartkål, kålrot Den danska salladsdrottningen Mette Løvbom bjuder inte bara på enkla och mättande vardagssallader utan även på elegantare festmåltider och snabba mellanmål baserade på kål. Dessutom innehåller boken soppor, juicer och läckra snacks. Till varje recept finns förslag på tillbehör samt matnyttiga tips. Och längst bak i boken hittar du detaljerade register, så att du snabbt kan lagra läckra rätter utifrån den råvara du har hemma.  
Författare: Mette øvbom
Titlel: Kålboken, till vardags och fest hela året runt  
Utgiven avPolaris
ISBN:9789177952909
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar