tisdag 21 april 2020

Bokhandeln för ensamma hjärtan - Annie DarlingFörst började jag lyssna på boken och blev så grymt besviken, uppläsaren passade inte alls mig och jag funderade att tag på att helt sonika sluta lyssna/ läsa den. Men då jag även har haft äran att få boken som recensions ex från Historiska media så tänkte jag att jag ger den en chans och läser den. Och då kom wow upplevelsen.
Jag tror att man ska läsa den här boken då sidoberättelsen gör sig bättre när man läser den.
Bara en reflektion...

Jaja, hur som helst .....
VILKEN TUR ATT JAG TOG DET BESLUTET!
Jag hade så när gått miste om en underbar, ljuvligt och alldeles superärlig feelgood-roman. Den utspelar sig i en mysig Londonmiljö och är som klippt och skuren för mig som är en riktig bokälskare och romantiker. 
Boken har alla de rätta elementen som en riktigt BRA feelgoodare ska ha, kärlek, förvecklingar men inte minst ett gott slut.
Som jag ser fram emot nästa bok i serien.

Sammanfattningsvis:
En bok som gjorde mig lycklig och glad. Jag läste den i ett svep, jag kunde inte sluta. Feelgood i toppklass!

Handling
Kunderna sviker den lilla bokhandeln i Bloomsbury. När Posy plötsligt ärver butiken tvingas hon slå igen sina älskade kärleksromaner och istället möta verkligheten.

Hon kämpar för bokhandelns överlevnad och måste dessutom hantera uppmärksamheten från Sebastian, den tidigare ägarens barnbarn. Varför dyker han ständigt upp i butiken, och snart även i hennes fantasier?
Bokhandeln för ensamma hjärtan är första delen i brittiska Annie Darlings romanserie i bokhandelsmiljö. Det är charmig och underhållande läsning, som kommer att vinna både obotliga romantikers och inbitna boknördars hjärtan.

Författare: Annie Darling
Titlel: Bokhandeln för ensamma hjärtan
Utgiven av: Historiska media
ISBN: 9789177891529
Betyg:5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus  & Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel: Victoria Flodström

Läs även andra bloggar om boken

3 kommentarer: