måndag 20 april 2020

Allt var för liv - Aliya DahlgrenEtt relationsdrama som ställer en hel del på sin spets. En bok med som tar upp frågor som handlar om etik och moral men som även väver in spänning och där spänningen dessutom följer som en röd tråd genom hela berättelsen.
Handlingen stegrar sig 
sedan ända fram till det oförutsägbara slutet.
En stark bok som tar många vändningar
Hur långt vi är beredda att gå för att få det vi önskar oss mest av allt i livet. Så långt som att ta en annan människas liv?Om boken:En äktenskapskris får Monika att kasta sig in i ett passionerat förhållande med den tjugo år yngre och karismatiske Alex, som just flyttat in på kontorshotellet Best Office där Monika arbetar. Sten, Monikas man sen tjugofem år tillbaka, hämnas otroheten genom några heta timmar tillsammans med den vackra och självupptagna Isabella. De känner varandra flyktigt sen tidigare, och springer av en slump ihop på Mariatorget i Stockholm. En natt som för alltid förändrar Monikas och Stens liv.

En väv av lögner och svek nystas långsamt upp. Monikas hat mot Isabella eskalerar och hon börjar tappa fotfästet om verkligheten. Den ofrivilliga barnlösheten och oläkta sår från en traumatisk barndom vaknar till liv och blandas med märkliga drömmar om Lena. Systern hon vet finns någonstans, men som hon aldrig träffat.


Författare: Aliya Dahlgren
Titlel: Allt var för liv
Utgiven avVisto förlag 
ISBN: 9789178850914
Betyg: 3🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar