måndag 6 april 2020

Inte ett ord - Harlan CobenEn spännande och snabbläst thriller med många oförutsedda vändningar. Tyvärr har jag aldrig varit något fan av Coban, jag vet inte vad det är som gör att jag inte fångas helt och fullt. För som vanligt har Coben lyckats med att bygga upp spänningen men ändå fastnar jag inte. Jag tycker att den svajade i bland vilket gör att jag tappar fokus. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag saknar, men något är det som gör att vi inte synkar.
Men då jag har hört många andra fullständig älska den här så är det väl kanske mig det är fel på!
Trots detta är boken helt klart läsvärd.

Handling
För Simon Greene blir mardrömmen sann när hans drogberoende dotter Paige försvinner spårlöst. En dag ser han henne sjunga i Central Park, hon är en skugga av sitt forna jag. Men när han närmar sig flyr hon i panik.

Simon gör det enda en förälder kan göra, han följer efter sin dotter ner i en mörk och farlig värld som han aldrig kunde ana fanns. I takt med att han avtäcker Paiges hemligheter inser han att liv står på spel. Och för att skydda de sina från världens ondska måste han våga konfrontera den.

Inte ett ord tar avstamp i vardagliga samtidsproblem och förvandlar dem till ingredienser i en fängslande bladvändare. Levande karaktärer, farliga hemligheter och oförutsägbara vändningar bäddar för en klassisk Coben-upplevelse av högsta kvalitet.

Tack för recex Bookmark
Författare:  Harald Coben
Titlel: Inte ett ord 
Utgiven av: Bookmark
ISBN:9789189007437
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Adlibris & Bokus
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs fler bokbloggar.se
Storytel Reine Brynolfsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar