torsdag 7 november 2019

Timglaset - Tracy ReesEn underbar och riktigt mysig berättelse som författaren målar upp på ett föredömligt sätt, både person- och miljöbeskrivningar sitter och jag kan se personer och miljöer framför mig. Den här feelgoodaren berör mig på olika plan och jag känner att den kommer att följa mig ett tag i tankarna.

Trots sina 850 sidor känner jag aldrig att den blir tråkig eller tappar farten den har ett bra driv rakt igenom. Boken utspelar sig under 1950 talet och i nutid och dessa parallellhandlingar vävs ihop så oerhört skickligt att det nästan blir magiskt.

Mitt omdöme:
Den här pärlan har allt en feelgoodare ska ha. Kärlek, intriger, missförstånd och ett bra slut. Jag sträckläste den. Så mitt råd, är missa inte den för du får,
Feelgood DELUX!
Tack Piratförlaget för recensionsex.
Tillverkare: Johan Bengtsson, verksam 1676-1689Bild lånad europeana.eu 

Handling
2014
Nora har alltid tagit för givet att hennes liv skulle gå som på räls. Tills allt en dag faller samman. När oro och dålig sömn tar över hennes liv bestämmer hon sig för att resa bort och dras till den lilla orten Tenby i Wales, som hon besökt tidigare. Denna vackra plats vid kusten döljer hemligheter, men visar sig också ha en förmåga att läka de mest plågsamma minnen.

1950
Som tonåring vistas Chloe i Tenby varje sommar. Hon bor hos sina släktingar och tillbringar långa härliga dagar på stranden. De idylliska somrarna följer på varandra, tills hon en dag möter en spännande, några år äldre kille som hon omedelbart blir förälskad i. Men samma kväll som de ska ha sin första träff händer något som kommer att förfölja henne resten av livet.

Timglaset är en varm roman om att hitta kärleken och om en plats som döljer familjehemligheter. Bästsäljande författaren Tracy Rees skriver med känsla om människor och deras längtan efter att hitta hem.

Författare: Tracy Rees
Titlel: Timglaset
Utgiven av: piratforlaget
ISBN: 9789164205766
Betyg: 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar