lördag 2 november 2019

Alla älskar Bianca - Birgitta BerginEn helt underbar och väldigt underhållande historia som verkligen är totalt twistad. Den är d välskriven och innehåller allt gånger 3... relationer, kärlek och familjer och en otroligt massa  hemligheter.
Historien är så smart uppbyggd och det är verkligen imponerande hur Birgitta lyckas väva ihop alla dessa trådar och intriger utan att det blir kaos för läsaren. Jag måste bara fortsätta läsa för att se hur Birgitta ska lyckas med att knyta ihop säcken på slutet och jag lovar hon gör det på ett briljant sätt.

Birgitta har ett underbart sätt att beskriva sina karaktärer på, Bianca, Leo och Astrid är alla tre helt olika individer och deras karaktärer är fantastiskt beskrivna.

Mitt omdöme Ett känslosamt, underhållande och spännande relationsdrama som är 
mycket skickligt konstruerat, med spänning, romantik och många förvecklingar. För att använda ett slitet uttryck " en riktig bladvändare"
Bild från matochresebloggen.

Handling
Bianca är en person som alla älskar. Hon är oemotståndlig, hemlighetsfull och vacker. Men vad är det hon döljer? Och vem älskar Bianca mest?

Tre par anländer till Thorskogs slott för en lyxig helg i slottets magnifika salar. Under ett intensivt dygn tvingas någon konfrontera sitt dolda förflutna, en hustru gör något hon för evigt ångrar, en ung kvinna tvingas se sin älskares sanna väsen och en dagbok avslöjar precis det ingen vill veta allt medan Bianca gör upp med sitt liv.

Alla älskar Bianca är en spänningsroman med länkade intriger, som likt ett pussel förs samman och där varje bit tar dig ett steg närmare sanningen.

Tack Bokfabriken och Birgitta för recensionsex.
Författare: Birgitta Bergin
Titlel: 
Alla älskar Bianca 
Utgiven av: 
Bokfabriken
ISBN: 
9789178351657
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟Finns hos
Adlibris
Bokus
Storytel: Uppläsare Gunilla Leining
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs även andra bloggar om boken
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar