tisdag 26 november 2019

En Halv man - Lena Bivner & Åsa AhlundEn bok som ger mig blandade känslor, mina funderingar hamnar i en vetskap om att detta är nog extremt vanligt, att många kvinnor blir behandlade som Åsa. Jag tycker Åsa är modig och hennes inställning, ärlighet och öppenhet om att dela något mycket privat är fantastisk, så generöst. Det här är en berättelse som behövs, den är säkert till stor hjälp för kvinnor som sitter i liknade situationer, den kan ge kan ge kraft och styrka till förändring
. En lättläst bok som jag hoppas många, många läser. 

Mitt omdöme
Stark skildring av något som är tabubelagt men som verkligen behöver komma upp till ytan.
Är du andra kvinnan? Jag har varit det. Jag vet och jag säger bara GÅ!Handling
När läraren Åsa träffar näringslivshöjdaren Anders är hon till en början inte alls intresserad. Han är inte hennes typ och har både fru och barn.

Men Anders väcker något hos henne, får henne att känna sig viktig, skrattar åt hennes skämt och när hennes telefon dagligen fylls av hans kärleksfulla sms, trillar hon till slut dit.

De inleder en passionerad relation, som också kantas av djup vänskap, men snart inser Åsa att det är mycket som inte stämmer. De allt mer osannolika lögnerna tvingar henne till slut att börja ifrågasätta hans löften om att det ska bli dom. Och snart går det upp för henne att han lever ett dubbelliv.

Det här är Åsas berättelse om kärlek, lögner och svek i näringslivets yttersta toppskikt. Anders heter i själva verket något annat.


Författare: Lena Bivner & Åsa Ahlund
Titlel: En Halv man
ISBN9789188867230
Betyg: 3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Lyssna 
Storytel: uppläst av Charlotta Jonsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar