fredag 15 november 2019

STHM: Farsot -Varg Gyllander


En spännande rå och brutal thriller som inte riktigt fungerade för mig. Jag kan dock inte riktigt sätta fingret på vad det är som får mig att känna så för den här historien. Jag har svårt att få det att flyta på i min läsning och slutar flera gånger att läsa. Kanske det är handlingen som får mig att känna så.
Du som gillar råhet och otäcka virus kommer garanterat att älska den, den har ett rappt språk och tempot är grymt. Du bjuds på en hel del överraskningar och mycket realistiska miljöskildringar från olika delar av Stockholm.Handling:
Sameflickan Ayla flyr för sitt liv över fjället tillsammans med sin hund Radne efter att ha bevittnat en massaker i sin by. Norma, analytiker på NOCC, National Organized Crime Command, hemsöks av sitt förflutna i triadernas Hongkong.

De bådas vägar korsas i ett vinterstockholm på randen till katastrof.

En ljusskygg och mycket målmedveten organisation har utvecklat ett virus som kan utrota jordens befolkning. Bara vissa utvalda ska räddas. Samtidigt riktas polisens alla resurser mot den stundande Nobelfesten där säkerheten har höjts till maxnivå på grund av ett terrorhot. Bara några få människor förstår vad som håller på att ske.

STHLM: Farsot är den andra fristående delen om Norma och hennes ständige följeslagare Joshua. En thriller i högt tempo med snabba, överraskande vändningar. En historia om en kvinna med ett gåtfullt förflutet på fel sida av lagen, som alltid står på de godas sida även om det innebär att bryta mot alla regler och lagar som finns.

Tack LB förlaget och Varg Veum för recex.

Författare: Varg Gyllander
Titlel: STHM: Farsot 
Utgiven av: LB förlag
ISBN9789177991120
Betyg: 3🌟🌟🌟
Finns hos
Adlibris 
Bokus
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Läs fler bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar