måndag 11 november 2019

En medelålders pappas dagbok - Hans Andersson


Det här är en bok att skratta till den är fylld av värme, humor och många igenkännings faktorer, särskilt för mig som har sett 4 barn växa upp i vårt hem. Välskriven och lättläst berättelse som jag sträckläste från början till slut och jag upptäckte att jag satt där med ett konstant fånigt leende på läpparna.

Jag tror absolut att du kommer att få behållning av boken oavsett om du har barn eller inte, men kanske den optimala målgruppen är de som befinner sig på samma ställe i livet.
Mitt omdöme: Kul, charmig och lättläst bok. Dock har jag lite svårt för böcker skrivna i dagboksform, och för mig drar det ner betyget. Från förlagets sida
Felix och Ville har tränat en
längre tid på ett trolleritrick som går
ut på att ett mynt i högra handen förvandlas
till två mynt i vänstra handen.
Jag stannar till utanför deras rum och hör följande konversation:
VILLE: Vi visar trolleritricket för mamma.
FELIX: Nej, hon kommer att fatta hur vi gör. Hon är ju supersmart.
VILLE: Okej, då visar vi trolleritricket för pappa.
FELIX: Ja, det gör vi.

Det är faktiskt skojigt att slänga mat i taket för att se om det fastnar, att klä ut sig till pirat på morgonen, att starta ett rockband som inte ska heta Kiss, att ha en ”tvärtom-dag” och att lösa ett snorproblem med hjälp av ett cyklop.

Välkommen in i den medelålders pappan Hasses vardag där han försöker navigera sig fram mellan livets alla små hinder, tätt följd av de två inte helt kontrollerbara sönerna Felix och Ville.

Med en stor portion humor och värme får läsaren ta del av den dagliga galenskap som femårige Ville och åttaårige Felix utsätter deras redan hårt prövade medelålders pappa för.
Tack Hans för att jag fick läsa din bok 

Författare: Hans Andersson
Titlel: En medelålders pappas dagbok
Utgiven avVisto förlag 
ISBN9789178851034
Betyg: 3🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar