onsdag 11 september 2019

Tonårsrelationer - Välkommen hit välkommen hem - Josefine FabriciusTack Josefine för att jag fått chansen att läsa din bok vilket jag är mycket tacksam för. Ärligt hade jag nog inte valt att läsa den om du inte frågat mig 💓

Boken är skriven på ett sätt som gör det lätt att hänga med och drivet samt språket gör att jag läser den snabbt.
Det är en bra bok som på många sätt beskriver många ungdomars tankar och känslor. Som mamma till fyra barn och lärare så känner jag igen mycket av det som beskrivs i boken, ungdomars bekymmer, glädje, vänskap och deras intensiva vardagsliv.
Josefin skriver mycket levande, hon fångar och beskriver ungdomarna, deras problem och glädje och deras funderingar som finns i livet som tonåring.
Mitt omdöme: Boken är bra, språket är snabbt och välanpassat för de som boken är riktad till. Läs den!


Från förlagets sida
Sommaren går mot sitt slut och det har blivit dags för en hel årskull ungdomar att inleda sitt första år på gymnasiet.
För Matilda är det en lättnad att få börja om och slå sig fri från högstadietidens gamla roller. För Alexis är det en oro inför hur han som tidigare varit skolans kung plötsligt ska förvandlas till en nobody i den nya klassen. För Rebecka är det en chans att en gång för alla få det som hon kämpat för så länge - kosta vad det kosta vill.

Olycklig kärlek, hemliga relationer, förlorad vänskap och ett ständigt ifrågasättande av vad man egentligen vill följer de tre personerna under året och när sommaren kommer tillbaka igen är ingenting sig längre likt för någon av dem.Författare: Josefine Fabricius 
Titlel: Välkommen hit välkommen hem
Utgiven avVisto förlag
ISBN9789178850167
Betyg:3 🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus 
Adlibris

Läs även andra bloggar om boken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar