tisdag 24 september 2019

Nagelbitare du inte får missa - Eldslandet - Pascal EngmanEn mycket trovärdig, spännande och rapp historia om gängkriminalitet. Polisinspektör Vanessa Frank är en cool, slipad och iskall kvinna som jag absolut vill läsa mer om. Det är genomgående högt tempo med cliffhangers så det heter duga. En bok att sträckläsa så se till att du har gott om tid att investera du kommer inte att bli besviken.

Du får; personporträtt som är fascinerande och Pascals lysande förmåga att skildra miljöer, vilka är mycket briljanta, så väl de i Stockholm som de i Chile. Snyggt jobbat.

Har nu del två, Råttkungen i min hylla som väntar på att få bli läst.Tack bookmark och Pascal för att jag får läsa.


Mitt omdöme: En spännande, välskriven och otäck bok som inte går att lägga ifrån sig. En bladvändare, en nagelbitare, helt enkelt en "Du måste läsa bok"Från förlagets sida

En exklusiv klockbutik i Stockholm rånas, men inga armbandsur försvinner.

En tid senare kidnappas framgångsrika finansmän medan deras familjer pressas på pengar för att få dem fria.

I Sydamerika pågår omfattande organhandel. Man tvingas söka sig till Sverige för att hitta kroppar till verksamheten, som bedrivs i en av de mäktiga nazistkolonierna i södra Chile.

Polisinspektör Vanessa Frank inser att det finns ett samband mellan händelserna. Hon är avstängd från sitt arbete men går ändå in i ett flerfrontskrig mot den internationellt organiserade brottsligheten, som visar sig ha förgreningar in i den svenska poliskåren.

Eldslandet är en dramatisk och brutal spänningsroman och den första med Vanessa Frank i huvudrollen.


Författare: Pascal Engman
Titlel: Eldslandet
Utgiven av: piratförlaget
ISBN:9789164205872
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Adlibris 
Bokus

Lyssna: Storytel - Stefan Sauk 

Läs fler bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar