onsdag 4 september 2019

En stjärna som faller - Elisabeth Andersson


För mig tog det en bit in i boken innan jag fastnade men jag är glad att jag fortsatte för den är verkligen läsvärd. 

Du får en mysig feelgoodhistoria som innehåller allt en bra feelgoodare ska. Jag mådde verkligen bra när jag läste den, den gav mig lite kärlek, goa skratt och ett lyckligt slut. Precis som det ska vara.
Författaren har på ett smart sätt fått en hel del udda individer i sitt persongalleri att smälta ihop och bli en perfekt blandning av snobberi och hippidrömmar, så smart. 

Jag gillar de båda parallellhandlingarna och det förnämliga sätt de binds ihop i slutet och den röda tråden som går rakt igenom hela historien.
Karaktär- och miljöbeskrivningarna är underbara och jag hoppas det kommer en filmatisering av boken.  

Titeln en stjärna som faller blir för mig dubbel då den i boken ger den dubbla budskap. Eller vad tycker du?Sammanfattningsvis: Feelgood som innehåller alla rätta element,  lite kärlek, goa skratt och ett lyckligt slut. Läs den och bli glad 😄

Från Förlagets sida

En härlig feelgoodroman om yttre framgång, inre lycka och om att följa sin passion i livet.
Paula Ekdahl har allt man kan drömma om.
Hon är framgångsrik fastighetsmäklare och bor i en lyxvåning på Östermalm med de två guldfiskarna Goldie och Karat.

Hon är snygg, vältränad och kan välja och vraka bland älskarna.
Framgångarna delar hon gärna med sig av på sociala medier. Paula borde vara lycklig, men känner att det ändå är något som saknas.

När hon firar sin födelsedag med de två guldfiskarna som enda sällskap drabbas hon av en blackout. Hon bestämmer sig för att åka och vila ut på livsstilscentret Two Swedish Hippies vid havet i Skåne.

Under vistelsen i Skåne får Paula reda på saker som skakar om hennes liv i grunden. Det visar sig att hennes bakgrund inte ser ut som hon tidigare trott. Paula tvingas ta ställning till vad det är som verkligen kan göra henne lycklig. Det är dags att hitta stjärnan som visar vägen i hennes liv.
Tack Elisabeth och bokfabriken för recex.

Författare: Elisabeth Andersson
Titlel: En stjärna som faller
Utgiven avBokfabriken 
ISBN9789178352173
Betyg: 4 🌟🌟🌟🌟
Finns hos
Lyssna  
Storytel Uppläsare -  Carina EhrenholmInga kommentarer:

Skicka en kommentar