onsdag 14 september 2022

Tjejmiddagen - Marie- Louise Marc

Deras vänskap var starkare än allt – tills en man kom och slog allt i spillror …

Maria, Gabbi och Rakel är bästa vänner. Trots viss åldersskillnad var kemin omedelbar när de träffades på gymmet en gång i tiden och sedan dess har gänget samlats en gång i månaden och haft tjejmiddag. Då dricker de bubbel, skvallrar och stöttar varandra i livets med- och motgångar.

Rakel är diakonen som kämpar för att bli gravid tillsammans med maken Niklas. Marie bor i Huddinges flottaste villa, men vad hjälper det när mannen insjuknat i Alzheimers och rymmer hemifrån titt som tätt? Gabbi är den glamorösa festfixaren som njuter av livet på Kungsholmen, men affärerna går tyvärr allt sämre.Under en tjejmiddag berättar Gabbi att hon råkat dra hem en viss Johannes Fahlström från krogen. Den snygge och charmige tränaren som brukade leda deras gympapass. Men reaktionerna från Rakel och Maria blir inte vad Gabbi förväntat sig – för det Gabbi inte vet är att de båda har helt egna kopplingar till Johannes … Plötsligt ställs deras vänskap på prov. Och vet de egentligen vem Johannes är?

Som vanligt gör Marie - Louise en inte besviken. Ytterligare en feelgoodare som bjuder på förvecklingar, hemligheter,  kärlek och alltihop inbakat i en bra story. Dessutom har den en liten nerv och underliggande djup liggandes på lut genom hela berättelsen som gör att man bara lite fortsätta att läsa. En lite annorlunda feelgood men inte på något negativt sätt.

Läs gärna tidigare böcker av författaren

Titel: Tjejmiddagen 
Författare: Marie- Louise Marc
Ljudbok: Maria Lyckow
Utgiven av: Printz (printzpublishing.se)
Omdöme: 📙📙📙📙
 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar