måndag 19 september 2022

Eko av ett skott - Lisa Bjerre & Susan Casserfelt

Ett skott som förändrar allt.

Polisassistent Lina Kruse åker på ett larm där allt går fel. Ett skott brinner av och en människa dör. Snart uppdagas att inget är vad det verkar. Ett farligt spel avslöjas, men vem står bakom?
Skottet sänder en tryckvåg av vrede genom staden. Protester mot polisvåld blossar upp och motdemonstranter rustar till medborgargarden. Hur många ska dö innan våldsspiralen får ett slut?

Jack Karlberg får äntligen ägna sin poliskarriär åt att bekämpa kriminella gäng, men hans dubbelspel tär på relationerna till familjen. Ska han återigen ge vika för mc-gänget, eller vågar han riskera allt?

Eko av ett skott är en kriminalroman om utsatthet i ett hårdnande samhälle. Ensamt vittne är den andra delen i kriminalserien Linje 17 som utspelar sig i Stockholmsförorten Bagarmossen.
Återigen en rätt brutal och rå gängrelaterad berättelse från Stockholms förort, Bagarmossen. Den beskriver gängkriminalitet på ett mycket trovärdigt och realistiskt sätt, ja näst intill för rå för min smak.
Ett extremt högt tempo som är spännande rakt igenom med trovärdiga karaktärer och riktigt träffsäkra repliker och bra miljöskildringar.  

Titel: Eko av ett skott 
Författare:  Lisa Bjerre & Susan Casserfelt
Utgiven av: Piratförlaget
Betyg: 4 💜💜💜💜

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar