torsdag 29 september 2022

Som man ligger får man bädda - Kristin Brorsson


Julie har precis återvänt till hemorten i Norrland med svansen mellan benen. Nyskild, ensamstående och aningens tilltufsad, det var inte direkt så hon hade sett sitt liv framför sig när hon som sjuttonåring lämnade de norrländska skogarna för storstadsliv i Stockholm. Men, det är bara att bita ihop och bygga upp ett nytt liv bland föräldrar och barndomsvänner. Dessutom måste hon möta ungdomskärleken Kristoffer igen - något som rör upp starka känslor.

Ebba är höggravid och inställd på att bli ensamförälder eftersom pappan till barnet avsagt sig allt ansvar. Men är det något man kan vara säker på så är det att livet är oförutsägbart och snart har både föräldraskapet och kärleken utvecklat sig i en riktning Ebba aldrig kunde ha anat.Som man ligger får man bädda är den andra, fristående, romanen om Ebba och Julie. Läs mina tankar om del ett   Gammal kärlek rostar alltid och jag rekommenderar dig att läsa den först för att få ett bra sammanhang då de bygger mycket på varandra.
Det här är en bok att sjunka ner med i en skön fåtölj, tända ett ljus och njuta av. Det är en bladvändare som är skriven med glimten i ögat och dessutom är den lättläst. 


Titel: Som man ligger får man bädda
Författare: Kristin Brorsson
Ljudbok: Sofia Berntson
Utgiven av: Lind & Co
Omdöme: ✨✨✨✨

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar