onsdag 14 september 2022

Bokträdgården i Primerose Hill - Sarah JioEn bokhandel i London visar sig innehålla alla svar till hennes förflutna …
När Valentina Baker var elva år lämnade hennes mor Kalifornien och familjen för sitt hemland, England. Idag är Valentina vuxen, och arbetar som bibliotekarie. Livet är knappast på topp, speciellt eftersom hon är nyskild. Men i ett ödets nyck får hon reda på att hennes mor gått bort, och dessutom har efterlämnat sin lägenhet i London till Valentina.

När hon anländer till London inser hon dock att hon inte bara har ärvt en bostad, utan även en bokhandel, som ligger i Primrose Hill. En bokhandel som Valentinas mor drivit i flera årtionden. Det visar sig att mamma Eloise hade många hemligheter, och samtidigt som Valentina förälskar sig mer och mer i Primrose Hill, börjar hon också pussla ihop sin mammas förflutna. Vem var Eloise egentligen?


Bokträdgården i Primerose Hill  är en sådan där berättelse som innehåller allt det där som ska finnas i en riktigt bra feelgood. Familjehemligheter, förvecklingar men framför allt hopp.
Mysiga miljöer och karaktärer som känns äkta genomsyrar hela boken och slutet är inte helt förutsägbart.

Jag har tidigare läst "Alla blommor i Paris"  Så min förväntningar var skyhöga på den Sarahs nya bok och så här med facit i hand tyckte nog att den var snäppet bättre.
Men Bokträdgården i Primerose Hill är absolut väl värd att läsa.


Mina tankar hittar du här 👉Alla blommor i Paris


Titel: Bokträdgården i Primerose Hill
Författare: 
Sarah Jio
Omdöme: 📕📕📕📕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar