torsdag 29 september 2022

Andra sommaren på katthotellet - Jessica Devert


Andra delen i den populära feelgoodserien om Katthotellet!

För ett år sedan flyttade Jonna till Bohuslän med en dröm: att starta katthotell. Nu närmar sig andra sommaren på Räkholmen och drömmen håller på att bli verklighet. Tillsammans med Esmin har hon byggt och fixat hela våren och nu står hotellet öppet för gäster. Men affärerna går trögt och när en djuraktivist på Räkholmen vill stänga ner katthotellet, då undrar Jonna om hon har begått ett stort misstag.

Som stöd har hon som tur är Anita, den sjuttioåriga kvinnan som gjorde entré i hennes liv samtidigt som hennes farfar försvann. Och det visar sig att Anita bär på en livshistoria som tar med henne och Jonna på en resa både bakåt i tiden - och framåt.

Samtidigt som Jonnas 30-årsdag närmar sig måste hon också kämpa med sitt förflutna. Rättsprocessen mot exet Victor som sol-och-vårade henne året innan river upp många sår. Och hur säker kan hon vara på kärleken till Esmin, när charmige Anders också lurar runt hörnet?


Katthotellet vid kusten är en fin feelgoodare med massor av humor, kärlek och lite extra av allt som ska rymmas i en bra bok i den här genren. Fina miljöer och härliga karaktärer ger mig en mysig läsning.
Det här är andra boken om Jonna men den går utmärkt att läsa fristående. Jag hade inte läst första boken men hängde med bra i alla fall. 
Rekommenderas varmt och gillar du katter kommer du att älska den här boken som förutom katter även har en lite djupare underton. 

Titel: Andra sommaren på katthotellet
Författare: Jessica Devert
Omdöme: 🐱🐱🐱🐱

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar