måndag 9 maj 2022

Hem till Appleby Farm - Cathy Bramley


Freya har alltid varit rastlös hon har flyttat från plats till plats och från jobb till jobb, men nu känns det som om hon äntligen hittat rätt ställe att slå sig ner på. Kingsfield är en trevlig liten stad, och här finns också pojkvännen Charlie. Men Freya tänker ofta på de böljande kullarna kring sitt barndomshem Appleby Farm. Det är dock bara drömmar Hon har ju ett liv att leva nu.


Ett telefonsamtal får Freyas nya liv att skaka till. Tragedi hotar Appleby Farm Freya måste återvända hem, och lämna sin pojkvän och sitt trygga jobb bakom sig. Med stor energi kastar hon sig in i arbetet med att försöka rädda sitt älskade Appleby. Men det är mer än gården som står på spel, och Freya måste bestämma sig: vågar hon öppna sitt hjärta på riktigt och faktiskt stanna den här gången? 
 ( Piratförlaget)
Hem till Appleby Farm är en charmig och romantisk berättelse om livet på landet. Med en hel del hemligheter där släktbanden inte alltid varit det man trott. Om lojalitet mot varandra och om stark kärlek. Alla dessa människor som författaren porträtterar på ett härligt sätt gillar jag skarpt men även på det sätt miljöer på och runtomkring gården beskrivs. Det är nästan så man känner lukten av scones och nybryggt te.

Jag hade dock lite svårt att komma in i boken men allt eftersom drivet i berättelsen blev bättre så blev det en bladvändare. Visst liknar den mycket man läst och visst var den rätt förutsägbar. Men vad gör det när man vill ha en avkopplande stund med mys, charm och massor av te?
Läs även

Tack för recensionsex.

Titel: Hem till Appleby Farm
Författare: Cathy Bramley
Förlag: Piratförlaget)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar