onsdag 25 maj 2022

En enkel till Indien - Cassandra Brunstedt

"En glittrande läsupplevelse! Cassandra Brunstedt är Sveriges svar på Jojo Moyes." Félice Jankell
Modejournalisten Ella Franks vildaste dröm blir till verklighet när hon tackar ja till tjänsten som chefredaktör för världens största modemagasin, som ska lanseras i Skandinavien. Men mitt i drömmen inser Ella att hon borde varit försiktig med vad hon önskade sig. Erbjudandet som verkar för bra för att vara sant, med inflytande, pengar och lyxiga champagnemingel, visar sig snart vara just det. Och en olycka kommer sällan ensam. När Ellas liv rasar samman vet hon inte längre vad hon ska ta sig till.

Utmattad och besviken bokar hon en enkel biljett till Indien och checkar in på ett ashram. Där möter hon meditationsläraren Amit som öppnar hennes ögon på fler sätt än hon trodde var möjligt.


Hatten av för Cassandras debutroman "En enkel till Indien" är en roman om att nå en återvändsgränd och lära sig hitta nya vägar framåt. Om livsförändrande insikter och den magi som först kan uppstå när man saktar ner och skapar rum för den.
Att våga ta steget och göra en förändring är inte alltid så lätt men ibland kan man behöva göra det svåra vägvalet.
Cassandra skriver på ett insiktsfullt sätt med värme och fin känsla. Hon har ett härligt driv och ett lättsamt språk som gör att man bara vill läsa mer och mer. En perfekt sträckläsningsbok i sann feelgoodanda så här lagom till sommaren och semestern.

Tack för recensionsex

Titel: En enkel till Indien
Författare: Cassandra Brunstedt
Förlag: LBförlag
Omdöme: 📙📙📙📙📙

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar