torsdag 13 januari 2022

Tusen Ögon - Ellery Lloyd

Mina tankar 
Tyvärr är det här en bok som inte fungerar för mig. Jag har svårt att komma in i den och för mig är den lite väl spretig. Jag känner att när det finns så mycket litteratur som väntar i min bokhylla så blev mitt beslut att det här får bli en av de få böcker jag inte läst klart.
Kanske det berodde på att jag inte var på rätt humör för boken eller så var det något annat som inte synkade den här gången.

Gillar du att läsa om fiction inom influenserkulturen så tycker jag absolut att du ska testa och se vad du tycker. Som vanligt så har vi olika tycke och smak och det är väl det som är tjusningen med böcker. Det som inte passar mig kanske du tokgillar.
 

Boken

Hon har miljoner följare. Men en är mer uppmärksam än de andra …
Emmy Jackson kallas också @mamabare och på sociala medier underhåller och tröstar hon brittiska mammor varje dag. Hon är en av de absolut största ”mammabloggarna”, och delar varje dag med sig av roliga och pinsamma anekdoter ur det kaotiska familjelivet. Hennes framgångar blir större och större, och hon försörjer även sin make, en kämpande författare.

Hon är kvinnan som har allt, men en av hennes följare vill slå allt i spillror.

Samtidigt som Emmy börjar känna sig allt mer förföljd knakar äktenskapet i fogarna, och hon tar hon allt sämre beslut. Vem är det som försöker krossa hennes familj?

Tusen ögon är en djupt beroendeframkallande spänningsroman som tar oss bakom skärmen på samtidens influencer-kultur på ett lika smart som underhållande vis.


Titel: Tusen Ögon 
Författare:  Ellery Lloyd 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar