lördag 29 januari 2022

Det lilla pensionatet i gröna dalen - Marie Sammeli

Mina Tankar

Om du gillar mysiga, charmiga och tänkvärda feelgoodare så är den här ett måste!
Du får allt du kan önska dig, en välskriven, mysig och härlig bok, Den är dessutom charmig med en hel del kärlek men med en del problem.  Den bjuder på mysiga miljöer och en hel del med förvecklingar.
 
Med ett språk som gör boken mycket lättläst och där beskrivningar av både personer och miljöer görs på ett mycket skickligt sätt gör att man bara älskar boken. Precis som de två tidigare. 
Marie skriver med ett fint flyt ett härligt driv och med hjärta och smärta. Hon skriver om livet, att tro på sig själv och att våga!

LÄS!

TIPS! Läs böckerna i rätt ordning 

  

Boken


Den tredje fristående boken i den omtyckta serien om Julia!
Julia lever sin dröm utanför Kapstaden med veterinären Max, sonen Theo och deras två hundar. Vingården hon sköter om blomstrar med alltfler gäster som uppskattar att prova vin i den mysiga miljön. Men allt förändras när ägarna beslutar sig för att sälja.

Samtidigt impulsköper Julias pensionerade och framgångsrikt vloggande mamma Gudrun pensionatet Rose Garden i närheten av vingården. Hon ångrar snart sitt köp, men när de undersöker möjligheterna att snabbt sälja det gamla pittoreska viktorianska huset med sin prunkande rosenträdgård uppenbarar sig en spännande historia som gör att Julia får svårare och svårare att skiljas från det.

Men är verkligen att driva ett pensionat i Kapstaden tillsammans med en excentrisk mamma vägen framåt i yrkeslivet?

Det lilla pensionatet i gröna dalen är den tredje boken om Julia. Det är en varm, humoristisk feelgoodberättelse om vänskapsförhållanden, familjeband, ödet, hundar och om livet som tar andra vägar än man tänkt sig.

Författare: Marie Sammeli
Titel: 
Det lilla pensionatet i gröna dalen
Utgiven av: Bladhbybladh
Betyg: 5 💜💜💜💜💜
Finns hos
Bokus & Adlibris
Storytel:  Gunilla Leining

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar