fredag 28 januari 2022

Harlan Coben - Sluta aldrig fly

Mina tankar 
Jag tycker att boken innehåller det mesta. Du får intressanta karaktärer, hög spänning och dramatik en hel del twister och intressanta vändningar. Blanda det sedan med hemligheter och kärlek, addera lite humor och ett starkt driv med ett sanslöst tempo och så ...där har du den här boken.

En mycket skicklig författare som för det mesta leverera bladvändare.
Boken har redan fått betyg 5/5 av BTJ som kallar den ”en fin kombination av spänning och humor som resulterat i en riktig bladvändare”.
Harlan  Cobens spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar och publicerats på 45 språk.
 
Boken
För mer än tjugo år sedan kidnappades Patricia, arvtagare till familjen Lockwoods förmögenhet. Efter flera månader i fångenskap lyckades hon fly, men förövarna försvann utan ett spår.

Tills nu. På en mordplats i New York upptäcks dyrbart stöldgods, bland annat en väska och tavla som tillhör familjen Lockwood. På väskan är initialerna WHL3 ingraverade, vilket leder polisen till en man med koppling till fallet.

Windsor Horne Lockwood III - eller Win, som han också kallas - är en man med omåttlig rikedom, oklanderlig stil och en benägenhet att ta lagen i egna händer. Han är dessutom kusin till Patricia, och polisens fynd leder honom in i en mörk värld av hemligheter där han tvingas ta till okonventionella metoder för att skydda sina nära.


Titel:  Sluta aldrig fly
Författare: Harlan  Coben 
Omdöme: 💪💪💪💪

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar