söndag 25 april 2021

Var inte rädd för mörkret - Kristina Agnér

Mina tankar
Vilken debut! Hatten av Kristina.
En s
pännande handling och mysiga miljöer som håller från start till mål. Spänningen byggs upp och intrigen är mycket väl underbyggd och mycket trovärdig. Kristina håller spänningen uppe ända in i kaklet och frågorna, VEM? VARFÖR? får sin upplösning på precis rätt tillfälle vilket gör att man vill läsa i ett sträck. 
Du får spänning, familjehemligheter och lite kärlek i en perfekt mix. Hoppas på fortsättning. Jag vill veta mer om Alva och hur det blir med cliffhangern...för så klart finns en sådan.
Rekommenderas varmt!

Tack och lov att den även finns som ljudbok för då kunde jag följa med till stugan och kratta löv och jösses så mycket krattat det blev. Bra uppläsare som fångar mig.

Bokens baksidetext
Alva lämnar Stockholm med ett krossat hjärta för att röja upp i det gamla båtsmanstorpet hon ärvt efter sin mamma. Väl på plats i de småländska skogarna får hon veta att modern inte dött en naturlig död. Hänger det samman med en ung kvinnas olösta försvinnande i byns förflutna?
Medan sensommarnätterna blir allt mörkare blandas platsens historia med Alvas egen - och i jakten på sanningen får hennes rädslor alltmer rationell grund.

Men det är inte mörkret som är farligt, det är människorna.


Författare: Kristina Agnér
Titlel: Var inte rädd för mörkret 
Utgiven av: Albert Bonniers förlag

Omdöme: 4 💥💥💥💥
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel - Anja Lundqvist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar