torsdag 22 april 2021

Resebyrån Främmande världar - L.D Lapinski

Mina tankar  

En otroligt rolig och fantasifull berättelse som tar oss men på ett härligt och spännande äventyr. 
Författaren låter oss bildligt följa med på äventyr hon målar upp fantasifulla platser i främmande världar på ett oerhört skickligt sätt.
Mysiga och coola karaktärer och med ett driv i texten gör att jag inte slutade förens boken var utläst. 
Fantasy för åldern 9 - 12 år när den är som bäst. Jag hoppas på att del två snart är i antågande för det här kommer bli en riktigt bra serie känner jag.


Boken

Packa dina väskor för ett magiskt äventyr!

När tolvåriga Flick Hudson av misstag hamnar på Resebyrån Främmande Världar upptäcker hon en fantastisk hemlighet. Det finns hundratals andra världar förutom vår egen. Och inte nog med det. Flick blir erbjuden att gå med i Sällskapet för Främmande Världar så att hon själv kan följa med och utforska dem!
Det Flick inte vet är att alltings mittpunkt, staden Femlykta, är i stor fara. Byggnader och hela gator försvinner. Spårlöst. När Flick förstår vad som håller på att hända måste hon ge sig ut på en resa genom outforskade världar och på en kapplöpning mot tiden...

L. D. LAPINSKI är en engelsk författare. Hon bor utanför Sherwoodskogen tillsammans med sin familj och katten Hector. Resebyrån Främmande Världar - den första boken i hennes serie om den magiska Resebyrån och dess resesällskap - har gjort stor succé världen över.Författare: L.D Lapinski 
Titlel: Resebyrån Främmande världar 
Utgiven avModernista 
Betyg: 4 🌟🌟🌟🌟
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar