lördag 17 april 2021

Att landa som en trana - Kajsa Ingemansson

 

Mina tankar En mycket annorlunda berättelse men inte på ett negativt sätt. Visserligen tog det ett litet tag för mig att komma in i den då den inte är som något annat jag läst. Men sedan ... ja sedan älskade jag det briljanta sättet den är skriven på och jag säger bara språket, det fängslar mig. Det här är en riktig pärla att "landa" i när man vill byta ut de traditionella deckarna och de ibland lite ytliga feelgood böckerna.

Greven i boken berättar om sina liv, han funderar om framgång men även misstag och allt detta med viss ironi humor och massor av värme.
Det här är läsning som blir till ren och skär njutning. 
Ta god tid på dig och njut av ordens magi som beskriver hopp, kärlek och tidlös visdom. Filosofi på hög nivå från Kajsa! 

Säger bara tankeväckande och väldigt annorlunda men bra!
Låter jag lite flummig? JA, men den här boken är så svår att skriva om. Mitt förslag är i stället, LÄS och BEGRUNDA.


Boken

Osannolika anteckningar i Grevens tid.  


Han kallar sig själv Greven, en bokstavligen odödlig gestalt som med humor, elegans och en nypa provocerande uppriktighet delar med sig av erfarenheter från sina många liv. Vare sig han befinner sig i det gamla Egypten, i revolutionens Frankrike eller i självaste gudarnas boning förmedlar han sina berättelser med en aldrig sinande empati och förståelse för människans villkor. Hans önskan att hjälpa, guida, undervisa och med egna exempel visa hur även den snårigaste väg så småningom leder till upplysning, är lika underhållande som full av förtröstan.

Att landa som en trana är en bok genomsyrad av hopp, kärlek och tidlös visdom.

KAJSA INGEMARSSON har sedan sin debut som författare 2002 skrivit en lång rad framgångsrika böcker vars upplyftande innehåll lästs och hyllats av hundratusentals läsare världen över. Med Att landa som en trana har de fått en ny bok att älska.


Författare: Kajsa Ingemansson
Titlel: Att landa som en trana
Utgiven av: LB förlag
Omdöme: 4 🌷🌷🌷🌷
Finns hos
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Ljudbok - Författarläst

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar