onsdag 19 oktober 2022

Tedags på café Solros - Milly Johnson
Connie Diamond har alltid trott att hon är sin make Jimmys enda ögonsten. Men när det visar sig att Jimmy vänsterprasslat de senaste tjugofyra åren, och att chokladen han bedyrade sin kärlek med bara var en täckmantel, får Connie nog och svär att hämnas.

Till sin hjälp har hon Della Frostick, oumbärlig anställd på Jimmys städfirma, som mer gärna bistår med att sabotera för honom. De beslutar sig för att starta en egen konkurrerande städfirma, och tillsammans med städerskorna som träffas på Café Solros kommer de se till att Jimmy ångrar att han så mycket som ens tittat åt en annan kvinna. 

Milly Johnson har ett språk som jag älskar. Det är mjukt, inkännande och hon skriver underfundigt med en humor som så träffsäker men även nyanserat på de rätta ställena. 
Tedags på Café Solros är underbar läsning full av liv, kärlek och skratt och är liksom Johnsons tidigare böcker helt magisk, kanske en av de bättre enligt mig.

En berättelse som bjuder massor av vänskap, på mysiga miljöer och en hel del förvecklingar. Med ett djup som ger inblick i vikten att våga stå upp för sig själv, sin självkänsla och att våga satsa gör att boken manar till eftertänksamhet. 

"Att läsa en Milly Johnson-bok är som att tillbringa tid med sin bästa vän det slutar alltid med att världen känns som en bättre plats. 
Lucy Diamond 


Titel: Tedags på café Solros 
Författare: Milly Jonson
Ljudbok: Gabriella Boris
Förlag: Bokförlaget Polaris

Omdöme: 💜💜💜💜💜 

Adlibris Bokhandel

Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar