onsdag 19 oktober 2022

En djupfryst man i gula byxor - Kalle Löfqvist


Första delen i deckarserien Morden i LundOskar Stenvall är en man utan ambitioner. När alla studiekamraterna gjorde karriär och skaffade familj blev han kvar på sin, inte så framgångsrika, resebyrå på Lilla Fiskaregatan i Lund.

Där för han en stillsam tillvaro. Hans liv förändras abrupt när praoeleven Hanna från Arlöv kliver in i hans liv, samtidigt som hans excentriske granne, herr Larsson, utsätts för ett mordförsök i sin herrekipering.
Och den misstänkte gärningsmannen – mannen med de gula byxorna – dyker upp livlös i Oskars gamla Volvo PV!
Detta blir upptakten till en galen road trip för den udda trion. En tur som inkluderar allt från en bjudning hos Otto von Bismarcks sonson, till knarksmuggling i Amsterdam. Hela tiden har de den nitiske polisen Bruno Söderstjärna i hasorna ... och hans fru, journalisten Malin, som i hemlighet gör allt för att hinna lösa fallet före Bruno.Vilken sjukt rolig berättelse. Med en salig fart tar Kalle oss med på en helt galen resa i humorns tecken. Det här en helt fantastiskt galen bok, full av spännande förvecklingar. Du kommer att skratta högt, jag lovar.
Härliga karaktärer med mycket säregna drag samt miljöbeskrivningar som gör att du är med gänget på deras roadtrip.

Jag säger bara läs och njut! Jag har lyssnat och det är en av mina absoluta favoriter som läser Fredde Granberg. Han gör det galet bra!!!!!


Titel: En djupfryst man i gula byxor
Författare: 
Kalle Löfqvist
Förlag: Wapi Word Audio Publishing
Omdöme:😃😃😃😃😃

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar