lördag 22 oktober 2022

Änglarummet - Ewa Klingberg


Välkommen till Evigheten AB, här kan vad som helst hända!

Angelika, tidigare anställd på begravningsbyrån Tranan, har startat eget och har sin kundmottagning på badhotellet i Tranås. Där tar hon emot människor som befinner sig i livets slutskede och som är i behov av en hand att hålla i när det är dags att somna in.

Men det är svårt att livnära sig som dödsdoula och Angelika inser att hennes framtid är osäker. Än värre blir det när hon i all hast måste flytta från sitt kontor. Så när Ladyn på Svaneholm ber om hennes hjälp har hon inte råd att säga nej. Trots att det är uppenbart att den gamla damen inte bara behöver en ledsagare vid dödsbädden. Mot sin vilja tvingas Angelika att agera privatdetektiv i en värld som är en helt annan än den hon är van vid.



Jag älskade serien om begravningsbyrån Tranan och blev så glad när nu Ewas nya serie släppts. Del ett heter 
Änglarummet och serien är en spinoff på Tranan.
De som läst serien om Tranan kommer snabbt att känna igen flera karaktärer från begravningsbyrån, men nu är det den före detta receptionisten Angelika som står i centrum. Och när det är Angelica som håller i taktpinnen så vet vi aldrig vart vi kommer att ta vägen. Vi får också veta hur det går för Sandra och hennes kolleger. För självfallet har de ett nära samarbete med Angelica.

Det här är en varm och kärleksfullberättelse. Du får feelgood i toppklass som har allt och du blir inte besviken när du läser dem. 
Du skrattar, du förvånas och du MÅR BRA! 
För min smak tycker jag att boken är i tunnaste laget och jag tycker nog att man kan ge personerna lite mer plats.

Författare: Ewa Klingberg
Titel: Änglarummet
Ljudbok: Rachel Molin
Utgiven avHistoriskamedia
Omdöme: 🙏🙏🙏🙏



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar