söndag 17 juli 2022

Sommar, hopp och vänskap på Kanelholmen - Yvonne Ehn

Kom hem till Kanelholmen!
Det oväntade sms:et som precis landat i telefonen känns som ett slag i magen. Cornelia behöver ingen betänketid - hon vet att hon måste lämna allting bakom sig. Lägenheten, jobbet och sakerna betyder ingenting längre. Hon måste fly, någonstans dit avsändaren inte kan spåra henne. Valet faller på Kanelholmen, en avlägsen ö ute i Stockholms pittoreska skärgård. Utan några löften om bostad eller arbete sätter hon sig på båten mot sitt nya liv. Det får bära eller brista.

På Kanelholmen möter Cornelia en gemenskap som välkomnar henne med öppna armar. Men ön visar sig också bjuda på utmaningar hon inte kunnat föreställa sig. Vad skulle hennes älskade morfar säga om han såg henne nu? Samtidigt som Cornelias brokiga förflutna kommer allt närmare, snubblar hon själv över ett mysterium. Ett mysterium, som hon inte kan låta bli att försöka lösa.

Jag har inte läst de två böckerna som är före i den här serien och det störde inte mig. Det var lätt att hänga med ändå.
Det här är en mysig och trevlig feelgood som bjuder på en hel del djur och natur upplevelser tillsammans med en och annan familjehemlighet, massor av vänskap och lite romantik.

Yvonne skriver med ett härligt flyt och med ett bra driv som gör att boken blir en bladvändare. 
Missa inte den här pärlan.

Titel: Sommar, hopp och vänskap på Kanelholmen
Författare: Yvonne Ehn
Förlag: Sagaegmont / Stellarförlag
Omdöme: 🐶🐶🐶🐶

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar