måndag 13 december 2021

Kaktus - Sarah Haywood


Mina tankar 
Hej å hå vilken bok!!!
Jag har skrattat och jag har förundrats. Denna människa Susan Green hon är bara för mycket hela tiden. Hon är ett kontrollfreak av guds nåde och hon är lika taggig som hela hennes kaktussamling tillsammans, men ändå så har hon något som man bara inte kan låta bli att tycka om.

Kaktus är en charmig och skarpsinnig roman som hyllats av många världen över och som nu även ska bli Netflix-film. 

Den här berättelsen är allt från gripande och underfundig till underhållande och tänkvärd och dessutom inte helt förutsägbar.
Jag säger bara LÄS

Boken 
Susan Green har full koll på läget och en tydlig bild av hur hon vill att livet ska vara. Hon har en lägenhet som är perfekt att bo själv i och ett jobb som passar hennes logiska tänkande - här finns ingen plats för smetiga och kletiga känslor. Men när Susans mamma oväntat går bort, samtidigt som hon upptäcker att hon själv ska bli mamma, blir hennes största rädslor plötsligt verklighet. Hon håller på att förlora kontrollen.

Och så är det Rob, den något suspekte men välmenande vännen till Susans hopplöse bror. När förlossningen närmar sig och världen trasas sönder alltmer är det hos honom som Susan oväntat finner stöd. Kanske finns den sanna kärleken och förmågan att älska sig själv trots allt inom räckhåll - bara hon vågar släppa taget.

Tack för recex.

Titel: Kaktus 
Författare:  Sarah Haywood
Ljudbok: Rachel Mohlin
Förlag: harpercollins
Omdöme: 🌵🌵🌵🌵

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar