onsdag 8 december 2021

En sagolik jul - Sofia Ymén

 

Mina tankar

En sagolik jul är den tredje delen i Sofia Yméns serie om Fors gård i Kungsbacka. Jag hade önskat att jag hade tagit mig tid att läsa de två böckerna som är före i serien för då kanske jag fått ut mer av boken. Jag hade lite svårt att komma in i den men vart efter sidorna rullade på så blev jag mer och mer fängslad.

En hjärtevärmande historia om att börja om på nytt, med snö, kärlek och hästar som ingredienser och så klart en massa jul. Med massor av charm och som är en lättläst julig berättelse som var helt ok. 

Boken 

Hedvig Brage har alltid gjort precis det som förväntats. Gift sig med den stora ungdomskärleken som dessutom delat hennes hästintresse, utbildat sig till och fått tjänst som ridlärare på den lokala ridskolan och fött en underbar dotter, Märta. Men när det visar sig att hennes man haft en affär och dessutom gjort den andra kvinnan gravid rasar det perfekta livet samman.
Plötsligt är hon frånskild och ensamstående mamma. Men när ett brev från barndomsvännen Madeleine dyker upp förändras allt. Plötsligt är Hedvig en del av Fors Gårds verksamhet. Men med nytt arbete, ny bostad och dottern varannan vecka, famlar Hedvig i sin nya tillvaro.

Kanske kan de gamla väninnorna hjälpa Hedvig hitta tillbaka till sig själv igen? Hoppet om en sagolik jul är inte förlorat än ?

Titel: En sagolik jul 
Författare: Sofia Ymén
Ljudbok: Sofia Berntson
Omdöme: 4💕💕💕💕

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar