torsdag 17 november 2022

Fyllda hjärtan och frusna tassar - Melissa Daley


Den idylliska byn Stourton-on-the-Hill har fått sitt alldeles egna kattkafé. Här bor katten Molly med sina kattungar och matten Debbie som driver kaféet där det serveras hembakta godsaker. Men saker går inte alltid som man har tänkt sig...

När Debbies syster får sitt hjärta krossat flyttar hon in i den lilla lägenheten ovanför kaféet. Tillsammans med systern kommer den bjäbbiga lilla hunden Beau som inte drar jämnt med katterna på caféet. Beau är inte det enda bakslaget som drabbar dem - Mollys trygghet hotas också av en främmande katt som inkräktar på hennes revir.

Trots att julen närmar sig med stormsteg känner sig Molly uppgiven. Inte ens julglittret, som hon brukar älska att leka med, kan pigga upp henne. Oroad över sin kattfamiljs öde sitter hon i kaféets skyltfönster och stirrar ut på byns snöklädda gator. Det behövs ett äkta julmirakel för att lösa det här...
Följ med tillbaka till mysiga Stourton-on-the-Hill lagom till julafton. I uppföljaren till Varma scones och vilsna katter får vi återigen möta den älskvärda katten Molly och hennes familj! 
De här böckerna är ett måste för alla kattälskare och alla andra som älskar feelgood.
Jag gillar att boken är skriven utifrån från Mollys perspektiv dessutom har den många härliga karaktärer och fina miljöer. Den är både varm, härlig och mysig och den ger mig en härlig lässtund och en fin avkoppling.

Rekommenderar att du läser del 1 först

Titel: Fyllda hjärtan och frusna tassar
Författare: Melissa Daley 
Ljudbok: Viktoria Flodström
Förlag:  Historiska Media
Omdöme: 🐱🐱🐱🐱
Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar