tisdag 15 november 2022

Alltid i december - Emily Stone


Julen är speciell för Josie Morgan, men inte av de vanliga skälen. För många år sedan förlorade hon båda sina föräldrar just under julhelgen. Sedan dess har hon varje december skrivit ett brev till dem med samma fyra ord: Jag saknar er, alltid. Men den här julen kommer inte att bli som vanligt. På väg för att posta brevet krockar Josie med arkitekten Max Carter en man som kommer att förändra hennes liv för alltid.

Mötet med Max blir dock inte början på ett lyckligt slut som i sagornas värld. Tvärtom försvinner han plötsligt, precis när deras förälskelse är på väg att bli allvar. Under det följande året möts de på en rad oväntade platser: London, Edinburgh, Manhattan och på den engelska landsbygden. När julen åter närmar sig dras allt till sin spets. Finns det någon framtid för deras kärlek?Jag trodde jag skulle läsa en feelgood roman men visserligen innehåller den härliga feelgoodscener men en härlig mix av kärlek, familjehemligheter och förväntan. Men sedan måste man lägga till en rad oväntade händelser som vänder allt upp och ner och utan att spoila kan jag säga att slutet var totalt oväntat.
Det här är också en bok om vänskap, förlust och saknad.  

Alltid i december är brittiska författaren Emily Stones debutroman. Det är en vacker och fängslande berättelse om kärlek och förlust som berörde mig djupt.

Titel: Alltid i december 
Författare: 
Emily Stone 
Ljudbok: Astrid Gislason

Förlag: Lbförlag
Omdöme: 📕📕📕📕📕


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar