torsdag 27 juni 2019

Det stora dejtingäventyret - Max Schüllerqvist

Tack ordberoendeförlag för recex.

"Jag skrattar så tårarna rinner. Det är roligt och så på pricken! Men det bästa är att jag också blir varm i hjärtat när nyblivna änkan Kristina hittar sig själv igen och vågar öppna sig för både liv, skratt och kärlek. Varmt och roligt om mappiedejting!" Eva Swedenmark

Det är precis såsom Ewa beskriver boken Det stora dejtingäventyret. Jag vill inte att den ska ta slut, den ger mig så många goa skratt och ja,men,visst upplevelser. Jag ser den härliga Kristina framför mig när hon äntligen tar mod till sig och lever ut hela sitt register på Friskis och Svettis.
En underbart varm och fin liten feelgood pärla om att det faktiskt inte är någon skillnad på i vilken ålder man dejtar. Känslorna är de samma och pirret i magen finns där oavsett om du är 18 år eller 60+.

Sammanfattningsvis: Feelgoodare när den är som bäst, humoristisk, charmig och lättläst .  Perfekt att läsa under sommarens varmaste dagar. Helt underbar.


Handling
Kristina lever ensam i sitt radhus, påtar i trädgården och tränar på Friskis & Svettis. Även om hon fortfarande sörjer sin bortgångne man så övertalas hon av en mer utåtriktad väninna att ge sig ut i nätdejtingens snåriga djungel, och med hjälp av barnbarnet Julia skaffar hon ett konto på Träffpunkten. Kristina inser snart att dejtinglivet som 60-plusare innehåller nya typer av utmaningar och hennes möten kantas av både besvikelser, förälskelser och outhärdliga pinsamheter.

Författare: Max Schüllerqvist
Titlel: Det stora dejtingäventyret
Utgiven av: ordberoendeförlag
ISBN: 9789187595820
Betyg: 4🌟🌟🌟🌟
Finns hos

Adlibris 
Bokus

E-bok: Storytel 

Läs fler bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar