torsdag 17 mars 2022

När allt uppdagas - Katrine Wessel


När en främmande kvinna plötsligt knackar på dörren hos änkefru Mathilde Skjønberg ställs allt på ända, både för änkefrun och Familjen Winther. Men är den bedårande, unga Anna den hon utger sig för att vara?
Nu är inte Anna Adolfsen den enda med hemligheter. Hembiträdet Karen är säker på att hon skymtat Christian Winter i Trondheim, familjen Winthers tronarvinge som tros ha omkommit i en brand. Och Christians änka Ellinor som står i begrepp att gifta om sig med Juul Hagen. Karen känner att hon måste göra något och bestämmer sig för att berätta för Fredrik Winther om sin upptäckt.

När allt uppdagas är femte boken i den storslagna serien om överklassfamiljen Winther från Trondheim som utspelar sig på slutet av 1800-talet.

   


Missa inta att läsa den här serien i ordning. Det här är del 5 i serien om familjen Winther en serie jag fullkomligt älskar. En av de bättre historiska romanserier jag läst.
Hela serien utspelar sig i Norge i slutet på 1800-talet men även bitvis i England.
Katrine kan verkligen konsten att få mig att bli uppslukad i såväl handlingen som i alla fina karaktärsbeskrivningar. 
Om du som jag älskar att läsa historiska romaner med härliga och starka kvinnor som huvudkaraktärer då får du inte missa den här serien.  
Förutom det får du kärlek, dramatik och en hel del intriger och familjehemligheter.

Författare: Katrine Wessel
Titel: När allt uppdagas
Utgiven av: Bokförlagetpolaris

Omdöme: 💜💜💜💜
💜
Ljudbok: Viktoria Flodström 

Adlibris Bokhandel  Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar