söndag 23 maj 2021

Vådaskott - Katerine Engberg

Mina tankar
Jag vet inte riktigt vad det är som jag att jag inte har fastnat för den här serien. Trots det gillar jag böckerna och Katrines första bok är den jag har tyckt bäst om. Katrine har alltid bra och olika twister som gör att de inte är förutsägbara. 

Du får en berättelse med en intrig som har många klurigheter och ett antal oväntade vändningar. De parallella historier som finns i boken lyckas författaren att knyta ihop på ett mycket bra sätt och håller mig på sträckbänken på ett bra sätt. 
Persongalleriet är intressant med många udda karaktärer och dessutom miljöskildringar som ger mig bilder när jag läser

Jag rekommenderar dig att läsa dessa böcker i rätt ordning då man följer karaktärerna.

Jag har både lyssnat och läst den här boken och för mig är det stora minuset uppläsaren, har lite svårt för henne. Jag orkar inte med hennes teaterläsning. Jag vill själv skapa mig mina scener.

  
Mina tankar om 
Boken
Ny del i danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. Tonåringen Oscar försvinner från sitt välbärgade hem i Köpenhamn och lämnar ett kryptiskt meddelande efter sig. Samtidigt hittas ett lik i sopförbränningsanläggningen Amager. 

Utredningen leder polisinspektörerna Jeppe Kørner och Anette Werner till Oscars färgstarka familj Dreyer-Hoff, som driver ett auktionshus. Men är den starka familjesammanhållningen avundsvärd, eller är de vuxnas kärlek till sina barn snarare sjuklig?

Esther de Laurenti, pensionär med näsa för mysterier och Kørners vän, gör en fasansfull upptäckt på webbsidan för Dreyer-Hoffs auktionshus. Vem är det som mördar för att skapa odödlig konst?Författare: Katerine Engberg
Titel: Vådaskott
Utgiven av: Bokförlaget forum
Omdöme: 4 💥💥💥💥
Ljudbok - Katarina Ewerlöf


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar