söndag 2 maj 2021

Kanske den här gången - Jill MansellMina tankar
Återigen har Jill Mansell skrivit en otroligt bra, rolig, romantisk och riktigt hjärtevärmande feel-goodroman. Du får kärlek familjehemligheter och humor men även en del underliggande saker som ger ett djupare innehåll med såväl svek och död. Härliga miljöer som jag lätt kan känna att jag befinner mig i under min läsning. Den härliga lilla byn Goosebrook har fastnat i mitt hjärta och den fina sammanhållningen skulle jag dö för att få vara del i.
En feelgood som är mysig i stället för sötsliskig, som är tänkvärd och har en finstämd ton. 
Dock tyckte jag nog att boken Vi ses i Beachcomber Bay (Läs mina tankar) var snäppet
bättre.
Jag hoppas på att jag snart får läsa ytterligare bok från Jill.
Tack för recex.


Handling
När Mimi ska hälsa på sin pappa, som flyttat till den lilla pittoreska byn Goosebrook i Cotswolds, råkar hon stöta ihop med den karismatiske Cal. Deras första möte blir allt annat än romantiskt och Mimi återvänder till London där hon satsar helhjärtat på karriären. Hon inser också snart att det nog aldrig kan bli något annat än vänskap mellan henne och Cal.

Kärleken till byn Goosebrook slocknar inte och fyra år senare lockar den på henne med både sin charm och sina invånare. Mycket har blivit annorlunda i byn, men när det gäller Mimi och Cal verkar alltid något, eller någon, stå i vägen för att deras vänskap ska utvecklas till något mer. Mimi har dessutom fullt upp med att hjälpa andra i deras relationer. När ska det bli hennes tur att få möta kärleken och bli riktigt lycklig?

Författare: Kanske den här gången
Titlel: Jill Mansell 
Utgiven av: Bokförlaget nona
Betyg:  💜💜💜💜
Ljudbok: Gunilla Leining
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar