tisdag 11 maj 2021

Ett sorgkantat mirakel – om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt - Linn Maria Wågberg


Mina tankar

Jag fick förfrågan för ett tag sedan om jag ville läsa den här boken. Jag är glad och tacksam över att jag då svarade ja.
Nu är det flera veckor sedan jag läste ut den men den har varit tvungen att landa i mig för att jag skulle hitta de rätta orden för att försöka förklara det djupa intryck den gjorde på mig.

Som mamma försöker jag flertalet gånger att sätta mig in i den här berättelsen och hur jag skulle agera, känna och hantera detta med att kämpa med näbbar och klor för mitt barn. 


Jag kan nog lätt säga att det går inte. Jag är övertygad om att jag inte för en bråkdels sekund kan förställa mig hur det måste vara.
Jag kan bara säga hur enormt berörd jag blir över Linns kämparglöd och hennes sätt att hantera all djävulskap hon stöter på och hela tiden som ska lösas och hanteras.

Ett sorgkantat mirakel är en väldigt känslosam bok, jag känner tårarna komma vid flera tillfällen. En berättelse ur det verkliga livet som kommer att stanna kvar länge.

" Sorg går vi inte vidare från. Sorg går vi vidare med." Linn Maria

Boken

När 15-årige Leo råkar ut för en fruktansvärd olycka förlorar Linn den son hon hittills haft och familjens tillvaro förändras dramatiskt. Ingenting blir som det var tänkt. Det blir ett liv där tårar, ilska och besvikelse samsas med lycka, tacksamhet och kärlek.

Ett sorgkantat mirakel är en utsträckt hand till dig vars liv inte heller blev som det var tänkt. Berättelsen vill förmedla att vi visst kan vara glada och tacksamma samtidigt som vi sörjer och är besvikna. Och här finns konkreta råd och tips för hur vi som är sorgkantade kan fortsätta att leva våra liv – trots och tack vare allt.

För sorg är inget vi går vidare ifrån. Sorg går vi vidare med.Titel: Ett sorgkantat mirakel – om att leva vidare när livet inte blev som det var tänkt
Författare: Linn Maria Wågberg
Förlag: Libris
Ljudbok: FörfattaruppläsningInga kommentarer:

Skicka en kommentar