tisdag 30 juni 2020

Låt spelet börja - Christina Schiller


En romantisk roman som utspelar sig i gamingvärlden. Tyvärr är det en story som jag inte kommer riktigt in i och den tar inte tag i mig alls. 
Jag tycker att berättelsen känns lite platt och ganska ytlig, trots att författaren plockat in en del spänning, kärlek och andra intriger.
Låt spelet börja är lättläst och passar perfekt att läsa när man vill läsa något som inte kräver så mycket av läsaren. 
Så tyvärr den här boken berör mig inte och kommer inte att stanna kvar hos mig någon längre tid.Om boken:
Angelique Molin behöver ingen.

På egen hand har hon byggt upp ett framgångsrikt datorspelsföretag, men för att kunna förverkliga en ny spelidé så behövs kapital. Hon får kontakt med Leo Connway, investeraren som behövs för att Angel Games ska kunna växa, och står plötsligt inför ett svårt val. Leo väcker långt ifrån affärsmässiga känslor hos henne vilket inte gör saker lättare. Är det värt att avslöja mer om sig själv än hon någonsin gjort, och låta någon komma nära för att snabbare ta sig framåt, eller kan det rasera allt hon åstadkommit?

Leo är frustrerad. Angelique Molin verkar vara både smart och kompetent, för att inte tala om fängslande. Men han tvivlar på om han ska gå vidare med sin investering. Vad är det företaget försöker dölja? Ju mer han gräver desto närmare kommer han Angelique och känslorna för henne som han försökt att ignorera blir allt svårare att stå emot.

Medan gnistorna flyger mellan Angelique och Leo hotas både företaget och kärleken av det förflutna, som kryper allt närmare ju mer intensiv deras relation blir.

Tack Bokfabriken för recex. 
Författare: Christina Schiller
Titlel: Låt spelet börjar
Utgiven av: Bokfabriken
Betyg: 2 🌟🌟
Finns hos
Adlibris  & Bokus 
Storytel
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
bokbloggar.se 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar