torsdag 5 mars 2020

Offer 2117 - Jussi Adler Olsen

Första fullträffen i mars.
Som jag älskar Jussi Adler-Olsen sätt att skriva spänning men samtidigt få med lysande samspel mellan så många udda personer och det sätt som han berättar om mänskliga relationer. När han dessutom på samma gång bygger en intrig som gör att sidorna vänds i allt raskare takt. Han är skicklig ända ut i fingerspetsarna. 
Offer 2117 är en spännande bok, en blandvändare som berättar Assads historia. Men inte nog med det Jussi har på ett briljant sätt samtidigt lyckats väva in ytterligare en skräckinjagande parallellhistoria. En som är så väl genomtänkt och där trådarna till slut landar i en dramatiska upplösning som knyter ihop hela storyn på ett föredömligt sätt. 
Det här är en mycket skrämmande bok som höll mig på halster precis hela vägen. 
En riktigt bra bok, kanske en av de bästa enligt mig från författaren. Läs den!
Jag har lyssnat på den här och ytterligare en fantastisk uppläsning från Stefan Sauk, han äger i den här uppläsningen, igen!

Handling
Avdelning Q är tillbaka! I över 10 år har Assad arbetat tillsammans med Carl Mørck och Rose på Köpenhamnspolisens cold case-avdelning. Men vet de egentligen vem han är? Under årens lopp har Assad överraskat med kunskaper i de mest oväntade ämnen, han talar en rad olika språk och kan oskadliggöra en fiende på ett ögonblick. Var kommer han ifrån? Vilka hemligheter bär han på? I "Offer 2117" får vi svaren. Det här är Assads historia.

Författare: Jussi Adler Olsen
Titlel: Offer 2117
Utgiven av: Albert Bonniers förlag

ISBN: 9789100175627
Betyg:5🌟🌟🌟
🌟🌟

Adlibris & Bokus

Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig
Storytel - Stefan Sauk
bokbloggar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar