tisdag 10 mars 2020

Nu jävlar är det väl ändå min tur - Senada Amors Lauronen


Nu jävlar är det min tur är en kul, smårolig och lite galen berättelse som har ett språk som passar genren. Den är välskriven och har ett hyfsat bra driv med många finurliga vändningar.

Vill du läsa en feelgood som ger dig skratt och härliga beskrivningar av olika situationer så läs den här.
"...Elsas snabba slutsats var att kvinnan var laddad med negativ energi. Utan tvekan kunde man bli strålad om man fanns i närheten. Om någon skulle så mycket som vidröra henne,då hade hon definitivt exploderat." S.170

Handling
Att på en och samma dag bli arbetslös, makelös och bostadslös, är på intet sätt vad Elsa Beskov önskar allra helst, likväl blir hon lös, och mer därtill.

Elsa vill ändra på eländet men förändringsvägen finns inte på GPS. Villovägar slungar henne åt olika håll och hon hamnar både på sjukhus i London och slott i Sunei, på gatan, och på Göteborgs finaste hotell.

Helt oplanerat blir hon tilldelad titeln coach och ännu mindre planerat blir hon den viktigaste personen för två andra kvinnor. På det, rör hon till det för en drös andra människor, och själv blir hon mer än en gång häpen över livets oanade överraskningar. Inte minst när hon möter Oprah Winfrey.

Efter sju sorger och åtta bedrövelser tycks det Elsa att hon förstår hur det är bevänt med det mänskliga. Men blir man någonsin klok på människor? Och vem har sagt att livet har EN mening?

Om det inte hade varit för alla knasbollar så hade hon...Tack för recex

Författare: Senada Amors Lauronen
Titlel: Nu jävlar är det väl ändå min tur 
Utgiven avVisto förlag 
ISBN: 9789178850389
Betyg: 3🌟🌟🌟
Finns hos
Bokus Adlibris

Storytel - Janna Eriksson
Omnible - hittar bästa priset på boken åt dig

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar