onsdag 23 februari 2022

Ödets kyss - Lovisa WistrandTill mormor, farmor och alla de kvinnor som föregått mig. Tänk vilka historier som ligger begravda i tiden, vilka berättelser som aldrig kommer att se dagens ljus. Alla äldre har någon gång varit unga, alla döda har en gång levt, och alla versioner av den man en gång varit lever kvar i hjärtat.

Anja har haft ett år kvar att leva i tre år, men lyckas mirakulöst klamra sig fast vid livet. För hon är inte klar här än. Innan hon kan dö måste hon finna sin förlorade ungdomskärlek. De har ett speciellt förflutet. Varje alla hjärtans dag drogs de till varandra. Aldrig annars. Nu har det gått trettio år sedan hon såg honom senast och hon befarar att han är död.

Det är Alla hjärtans dag igen, kanske hennes sista. Magin hänger i luften och än kan vad som helst hända.


Mina tankar 
En förtrollande kärlekshistoria som innehåller allt du kan önska dig. Vemod, kärlek, sorg och lycka och allt beror på de personliga val som görs. Hur skulle livet blivit om Anja hade fångat ögonblicket och tagit chansen.
Boken har ett vackert budskap och ett djup som berör mig oerhört mycket men samtidigt har den glimten i ögat och är rapp i replikerna och faktiskt mycket underhållande.  

Språket bara flyter och karaktärerna är verkligen genomtänkta och helt underbara. Massor av härliga miljöbeskrivningarna som gör att men är med och strosar i såväl Uppsala som i Stockholm. 

Den här boken hamnar på listan över böcker jag inte glömmer. Jag har skrattat och jag har gråtigt, jag har blivit upprörd och jag har blivit glad. Vad mer kan man begära. 
Magisk, helt underbar och jag ÄLSKAR den!

Tack för recensionsex.

Läs gärna Lovisa tidigare böcker 
  


Mina tankar om de tidigare böckerna hittar du här
 600 mil till dig   Älskar att hata dig   Vackra vita lögner 

Författare: Lovisa Wistrand 
Titel: Ödets kyss
Ljudbok: Ellen Jelinek 
Utgiven av: ordberoendeförlag
Betyg: 💋💋💋💋💋
Bokus  Adlibris Bokhandel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar