fredag 4 februari 2022

Bara ett offer - Kicki SehlstedtAida Svantesson har nyss återvänt till arbetet på Probono-redaktionen efter sin föräldraledighet när hon får ett hett tips. Ett anonymt Instagramkonto pekar ut en känd politiker som våldtäktsman, och en tid senare försvinner han spårlöst. Aida och Kajan börjar nysta i fallet och deras efterforskningar leder dem in i okända världar där människor är beredda att döda för att utkräva hämnd eller dölja sina ljusskygga affärer.


Bara ett offer är tredje delen i den hyllade Probono-serien om den färgstarka kriminologen Kajan Berglund och den grävande journalisten Aida Svantesson. En spännande och aktuell kriminalroman som handlar både om metoo och det rättslösa skuggsamhälle som många lever i mitt ibland oss.

Den här tredje delen om det lite udda paret kriminologiprofessor Kajan Berglund och journalisten Aida Svantesson är hur bra som helst.
Bara ett offer utspelar sig under Metoo-vintern och Kicki har på ett fenomenalt sätt lyckas träffa helt rätt i sin framtoning. 
Förutom Metoo tar hon upp svåra saker som invandring, kvinnomisshandel och trafficking och hon lyckas på ett mycket bra sätt få allt detta att balansera på ett ypperligt sätt.
Vi får också en lagom portion privatliv och jag är helt såld på både Kajan och Aida, de äger.

Bered dig på sträckläsning/stäcklyssning men läs del 1 Sweet Lolita och del 2  Oskuld först för att verkligen hänga med i svängarna.  


Författare: Kicki Sehlstedt
Titel: Oskuld
Utgiven avBazar förlag
Omdöme: 💜💜💜💜 ++
Ljudbok :  Mirja Turestedt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar