lördag 10 december 2022

Vinter på Klarudden - Anna Sundbeck Klav


Höstvindarna har dragit in över Öland där Johanna bor i sin farbrors gamla hus på Klarudden. Det har blivit en vana att bära in vatten och elda i kakelugnarna, och minnet av det kraschade äktenskapet gör inte längre lika ont.

I väntan på att den nya tillvaron ska falla på plats hankar Johanna sig fram på ett vikariat på lokaltidningen. Relationen till grannen Niklas är lika odefinierad som karriären. Han är ju så irriterande - så varför återkommer han hela tiden i hennes tankar?

Allt ställs på sin spets när en berömd jazzsångerska kommer tillbaka till ön, och dessutom dyker Johannas son upp och är minst lika vilsen som hon själv. Ett oväntat fynd leder till en ny bekantskap och en lika oväntad insikt om vad Johanna faktiskt vill med sitt liv. Nu gäller det bara att den som har väntat på henne fortfarande finns kvar.


Mina tankar 
Vinter på Klarudden är en ny, varm och gripande feelgoodroman av Anna Sundbeck Klav. Det är en fristående fortsättning på Johanna på Klarudden.

En bok man sugs in i direkt och den blir till en bladvändare. Det är en varm berättelse som tar oss med på en resa där både glädje, sorg och massa familjehemligheter bjuds.  
Det här är en feelgood helt i min smak från början till slut. Den är mysig med härliga och beskrivande miljöer och karaktärer. Den har alla rätta ingredienser och lite till. 
Jag läste ut den i ett svep. 

Titel: Vinter på Klarudden
Författare: Anna Sundbeck Klav 
Ljudbok: Mimmi Kandler
Förlag: Förlaget Harlequin
Omdöme: 💜💜💜💜
Adlibris Inga kommentarer:

Skicka en kommentar