lördag 10 december 2022

Julstämning på Lyckans gård - Carole Matthews


Andra delen i brittiska Carole Matthews romantiska serie om livet på Lyckans Gård!

Julen närmar sig på gården som Molly Baker äger och driver. Även om hon lyckats behålla sitt älskade hem efter tidigare hot från kommunen kan extrapengar alltid behövas. Därför låter hon sig övertalas att anordna ett välgörenhetsevent för gården. Men med antisociala får och sura alpackor går det knappast smidigt!

Vid sidan av kaoset ser Molly dock fram emot att fira jul tillsammans med pojkvännen Shelby och hans tonårsson Lucas. En lycklig familjejul är precis vad de behöver. Men Shelby verkar ha andra planer …

Julstämning på Lyckans Gård är en upplyftande och rolig julroman, och den andra delen i Carole Matthews älskade serie.Mina tankar 
Vårkänslor på Lyckans Gård som är del ett var en av de bästa böcker inom genren jag läste under våren och jag har verkligen längtat efter att få veta hur det går för gänget på gården. Speciellt för Lucas och Molly men framför allt hur det ska bli med alla djuren. Carole skriver så medryckande och målande så man tror man har varit där på gården, för man vet exakt hur det ser ut. 
Alla karaktärer är så speciella och alla behövs i denna dråpliga bok som är fylld av humor, glädje och värme men som även har ett djupare budskap som så proffsigt smälter in. 
Det här är en sån feelgood som man inte vill ska ta slut, den sprider lycka och värme och dess budskap om psykisk ohälsa och ensamhet behandlas med respekt och vördnad. 

Visst finns det som sig bör i en feelgood, lite kärlek, familjehemligheter, massor av jul och en hel del galna upptåg.
Missa inte årets julroman enligt mig!
Jag har lyssnat på den och Sofia Berntson läser med känsla och jag gillar det.


Titel: Julstämning på Lyckans gård
Författare: Carole Matthews 
Förlag: Printz 
Omdöme: 🐶🐶🐶🐶🐶+++++
Ljudbok: Sofia Berntson


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar