söndag 25 augusti 2019

Nu stormar det i dalens famn - Ewa Klingberg

Tack till Historiskamedia och Ewa Klingberg för recex.

Det här är en feelgood bok att krypa upp med i soffan, tända ett ljus och bara gotta ner sig med eller slänga sig i en hängmatta och njuta av solen och chilla. Eller som jag gjorde, jag lyssnade på den i en solstol på ön Karpathos i Grekland.

Som vanligt lyckas Ewa med en mysig, härlig och väldigt charmig bok, vi får fortsätta att träffa gänget bakom Tranans begravningsbyrå och de dråpligheter de stöter på.

Ewa skriver med ett lätt och trevligt språk och beskriver både personer och miljöer på ett mycket skickligt sätt så jag ser allt framför mig, allt från snödrivor till det nylagda golvet i butiken.


Ett tips: Läs böckerna i rätt ordning då du följer det härliga gänget och deras förehavanden på Begravningsbyrån Tranan.

Du kan läsa mina tankar om de tidigare böckerna här på bloggen.
Där rosor aldrig dör och Blott en begravning

Sammanfattning: Den blir samma omdöme som de tidigare böckerna i serien.
Feelgood när den är som bäst! Du skrattar, du förvånas och du MÅR BRA! Handling
Det har hunnit bli nytt år på begravningsbyrån Tranan. Sandra har tillfälligt gett upp tanken på att återvända till sitt gamla liv. Dagarna fylls av nya dödsfall, anhöriga med besynnerliga önskemål och fortsatt renoveringsstök.

Motgångarna är många och den nyetablerade b yrån på andra sidan staden konkurrerar om kunderna. Men när våren nalkas spirar både knoppar och kärlek i Tranås. Vågar Sandra ändå hoppas på en ljus framtid?

Mer info om författaren och hennes böcker finns på Ewa Klingbergs blogg Holavedsbrudar

Författare: Ewa Klingberg
Titlel: Nu stormar det i dalens famn
Utgiven avHistoriskamedia
ISBN9789175459820
Betyg: 4 🌟🌟🌟🌟
Finns hos

Lyssna StorytelUppläsare Rachel Molin


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar